Munkamenet

A bizalmasan kezelendő iratok zártláncú elszállítása és kezelése címszavakban:

A begyűjtésre használt speciális papírkonténer:
Roncsolás mentesen nem nyitható, fém biztosító gyűrűvel, vonalkódos azonosítóval és azonosítószámmal ellátott biztonsági plombával lezárt speciális gyűjtő és szállítóeszköz. A szállítókonténer visszaforgatott papírból készült környezettudatos termék, saját fejlesztés. Jellemző méretei: 600x390x390mm, ami körülbelül 90 liter. Megközelítőleg 30 kg papír begyűjtésére alkalmas. Mérete, kivitele alkalmassá teszi irodai használatra.

A begyűjtés és megsemmisítés állomásai: 
Megrendelés és szerződéskötés (rendszeres beszállítás esetén) után a gyűjtőkonténereket 0 forintos szállítási díj ellenében, megrendelővel egyeztetett időpontban telepítjük, a vonalkódos azonosítóval elkészül a telepítési jegyzőkönyv. Az edények megteltével, vagy az előzetesen mebeszélt csere intervallumban, az ártáblázatban megállapított tarifa, vagy az egyéni szerződés alapján, az egyedi azonosító alapján beazonosított gyűjtőedényt, üres gyűjtőedényre cseréljük. A megtelt konténereket a megsemmisítési állomáson – zúzda – a biztonsági plombák vonalkódjainak, valamint a gyűjtőedény azonosítójának elektronikus jegyzőkönyvbe rögzítése után az iratokat megsemmisítjük. Ennek dátumát szintén rögzítjük az e-jegyzőkönyvbe, melynek másolatát kérésre elektronikus úton megküldünk.

Személyes jelenlét:
Megrendelői igény esetén lehetőséget biztosítunk – írásbeli igénylés alapján – a megsemmisítés személyes ellenőrzésére, előzetes időpontegyeztetéssel.

A megsemmisítés biztonsági szintje:
Megsemmisítő gépeink 2-es és 3-as biztonsági szinten dolgoznak. A megsemmisítési munkák 24 órában őrzött területen történnek.